top of page
Yazarın fotoğrafıGame Club

Realm Royale

Bu oyunu B09-B10-B11-B12-B13 numaralı Bilgisayarlarımızda oynayabilirsiniz.

Realm Royale Diğer  Battle Royale Oyunları Gibi Mi ?

Biraz... PUBG, Fortnite ve diğerlerinde olduğu gibi, geniş bir oyun alanına gireceksiniz. Diğerlerinin aksine Realm Royale'da bir kahraman gibi yere düşüyorsunuz.Tabii ki düştükten sonra hasar almıyorsunuz. Silahlar, iksirler ve zırhlar haritanın her yerinde rastgele sandıkların içinde konumlandırılmış, ancak aynı zamanda Forge'da kendi eşyalarınızı yapabilirsiniz. Oyun, tek başına, iki kişi  veya dört kişilik takımlarda oynanabiliyor. Realm Royale'da  Warrior, Engineer, Assassin, Mage ve Hunter’dan oluşan seçebileceğiniz beş sınıf  var. Her biri, birbirinden farklı etkili olacak benzersiz bir pasif yeteneğe sahip. Her biri aynı can ve zırh değerine sahip.Warrior, saniyede +5 Can yeniden kazanma pasif yeteneği nedeniyle ideal bir birinci sınıf ve iksirlerden daha az can alıyor.  Engineer, diğer oyunlarda olduğu gibi, savunmacı bir seçenek olarak görev yapıyor. Dört kişilik bir grupta oynamak  Engineer'in daha güçlü bir şekilde kullanılmasını sağlayabilir. Mage ve Hunter efsanevi silahlarına ulaştıklarında efsanevi şekilde güçlü oluyorlar. Mage’in ateş topu ve Hunter’ın yayı, oldukça güçlü. 

Oyunda rastgele konumlandırılan sandıklardan çıkan eşyaları disenchantlayabilirsiniz.200'e kadar birikebilen shard'larla, efsanevi silahlar, ekstra iksirler ya da zırh parçaları oluşturmak için haritada konumlandırılan Forge'lara gitmeniz yeterli. Forge ayrıca zırh iksiri  ve can iksiri oluşturma şansı sunuyor.Tabii ki unutmamak lazım,Forge'da eşya oluştururken bacadan çıkan dumanla birlikte rakiplerinizin dikkatini üstünüze çekebilirsiniz bu da açığa çıkmanız demek oluyor.

Realm Royale'ı PS4, Xbox One veya Android'de Oynayabilir Miyim ?

Ne yazık ki henüz değil. Erken erişimde olan  Realm Royale oyunu şu anda bilgisayar  ile sınırlayan alpha sürümünde. Şuanlık sadece Steam'da oynanabilir durumda ve ücretsiz, ayrıca bilgisayarınızı diğer oyunlara göre çok zorlamayacaktır.

12 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page